N156BGA-EA2 REV. C1 LCD zaslon 15,6″ FHD eDP 30-pin z nosilci Nov

65.00

Nadgradite svoj prenosnik z LCD zaslonom N156BGA-EA2 REV. C1 velikosti 15,6″. Z ločljivostjo FHD, matiranim premazom in eDP 30-pinsko povezavo je ta zaslon idealen za jasne in ostre slike. Vključuje zgornje in spodnje nosilce za enostavno namestitev. Stanje: novo.

Zaloga: 3

Brezplačna dostava za vsa naročila!

  • Enostavna vračila v 14. dneh od nakupa!
  • Hitra dostava – zaloga v Sloveniji!
  • 1 leto garancije!
Varno plačilo

Dejanski NT156FHM-N41 – popolnoma združljiv z LCD ekranom za prenosnik N156BGA-EA2 REV. C1

Izboljšajte zaslon svojega prenosnika z LCD zaslonom N156BGA-EA2 REV. C1 velikosti 15,6″, zasnovanim za tiste, ki iščejo kakovost in zanesljivost. Ta zaslon ponuja ločljivost Full HD (1920×1080), ki zagotavlja ostre in jasne slike za vse vaše potrebe, bodisi za delo, zabavo ali igranje iger. Matirani premaz zmanjša bleščanje, kar omogoča udobno uporabo v različnih svetlobnih pogojih.

Ta zaslon ima 30-pinski eDP konektor, ki zagotavlja stabilno in varno povezavo z vašo napravo. Čeprav ne gre za IPS zaslon, ta ne-IPS prikazovalnik nudi odlično ravnovesje med ceno in zmogljivostjo, zaradi česar je praktična izbira za številne uporabnike. Vključeni zgornji in spodnji nosilci omogočajo enostavno in varno namestitev.

Ne glede na to, ali zamenjujete poškodovan zaslon ali nadgrajujete obstoječega, je N156BGA-EA2 REV. C1 zanesljiva izbira. Zaslon je v popolnoma novem stanju, kar zagotavlja, da bo prispel brezhiben in pripravljen za takojšnjo namestitev.