Profesionalno Popravilo Prenosnih Računalnikov v Vipavi

popravilo prenosnih računalnikov Vipava

Pri iskanju zanesljivega servisa za popravilo prenosnih računalnikov v Vipavi in okoliških vaseh, kot so Duplje, Vrhpolje, Gradišče pri Vipavi, Slap, Manče, Podraga, Lože, Zemono, je naš servis vaša prva izbira. Z 12-letnimi izkušnjami in širokim spektrom storitev, zagotavljamo kakovostno, hitro in učinkovito servisiranje za vse vrste prenosnikov in računalnikov.

Storitve, ki jih ponujamo:

  • Nadgradnja in zamenjava strojne opreme: Ali vaš računalnik potrebuje več moči ali prostora? Nudimo nadgradnje pomnilnika, grafike, procesorja in napajalnikov.
  • Čiščenje in vzdrževanje: Povečajte zmogljivost in podaljšajte življenjsko dobo vašega naprava z našim servisom čiščenja in zamenjave termalne paste.
  • Popravilo in obnova operacijskega sistema: Od ponovne namestitve Windowsa do odstranjevanja virusov in neželenih programov, poskrbimo, da bo vaš sistem tekel kot nov.
  • Zamenjava zaslona in namestitev gonilnikov: Hitra in zanesljiva menjava poškodovanih zaslonov in posodobitev vaših gonilnikov.
  • Certifikati in pohitritev sistema: Uradno namestimo certifikate (Sigenca) in optimiziramo delovanje vašega sistema.

Hitrost in učinkovitost: Razumemo, kako pomemben je vaš čas. Zato je diagnostika napake na vašem računalniku ali prenosniku opravljena že isti dan, večina servisov pa je dokončana v enem do dveh dneh.

Garancija: Na vse opravljeno delo nudimo polletno garancijo, kar pomeni, da lahko zaupate kvaliteti in trajnosti naših popravil.

Cenovna politika: Naša cena servisne ure znaša 35 EUR (za aktualni cenik servisa si poglejte tole povezavo), z večino popravil, ki so zaključena v pol ure do ure in pol. Za diagnostiko, ki se zaračuna v primeru, da se stranka ne odloči za popravilo, zaračunamo 19 EUR.

Vsestranskost in izkušnje: Ni pomembno, katero znamko prenosnika ali računalnika imate, z vsemi imamo bogate izkušnje.

Ukvarjamo se tudi z odkupom okvarjenih in/ali poškodovanih prenosnikov. Več o tem si lahko preberete tukaj: Odkup prenosnikov v gotovini.

Zaupajte nam vaše prenosnike in računalnike in se prepričajte, zakaj smo prva izbira za številne zadovoljne stranke v Vipavi, Ajdovščini in širši okolici. Za več informacij ali za naročilo storitev nas kontaktirajte danes!

Dosegljivi smo na: